Der er tendenser inden for alt, især hvilke drinks der bliver langet over disken i det københavnske natteliv.
Heaps Drinks har lavet en indsamlet data fra +50 barer de seneste 4 måneder og fundet Københavnernes favoritdrinks!
Nedenfor ses de 5 mest populære drinks, hvad de indeholder og hvilke arketyper de er forbundet med!

 

Dark’n’Stormy5
Mørk Rom
Ginger Beer
Lime el. appelsin

Ingefær skulle efter sigende kunne kurere kræft, beskytte mod Alzheimers og sænke dit kolesteroltal – så hvorfor ikke også bruge den i din drink. Du er en hård nød med bløde kanter og længtes efter de finere ting i livet.

Kan fås gratis her: Dupong, Parnas

White Russian
Vodka
Kahlúa4
Fløde/Mælk

Personen der står med en White Russian i baren, håber altid på at blive kaldt “the dude” og indgå i en længere samtale omkring filmen The Big Lebowski. Man vil gerne fremstå som en ret afslappet type, men stadig fancy nok til at stå med en drink!

Kan fås gratis her: Bootleggers Cocktail Bar, Tørstbar, Kostbar, Parnas, Aloha Beach Bar

Espresso Martini
Vodka
Kahlúa
Espresso3
Evt. Sirup

Modsat White Russian, vil man gerne fremstå sofistikeret, kantet og udadtil som en stærk personlighed! Espresso Martinien fandt sin vej frem i 1984, da en britisk top model efterspurgte en drink der kunne “wake me up and fuck me up”! Drinken sætter bartenderen på prøve, og efterlader de øvrige i baren måbende.  

Kan fås gratis her: The Jane, The ZOO, Parnas

Mojito
Hvid Rom
Rørsukker
Lime juice2
Danskvand
Mynte

Bartenderens værste mareridt, specielt på en travl nat, men du giver ikke en f***. Drinken tilhører primært de smarte, uafhængige og en smule krævende. Man kan dog ikke løbe fra, at det er en velsmagende drink der altid er god at starte ud med, fortsætte med og afslutte med!

Kan fås gratis her: Kostbar 

Øl
Øl1

En person der bestiller øl, er ikke gluten-fri. Og det er ofte et godt tegn. Er du dog typen der går op i kalorier, kan NIXE Øl anbefales – 30% færre kalorier, samme alkohol sats! Er du udelukkende ude efter smag og er lidt ligeglad med kalorierne, anbefaler vi Ale nr. 16 fra Refsvindinge!

Kan fås gratis her: Francis Pony, Café Nexus, Tørstbar, Skarv, Parnas, Bar Smil, Double Rainbow